+36/32-468-485 titkarsag@matraszolos.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Mátraszőlősi Lakosok!

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya arról értesítette a Mátraszőlősi Közös Önkormányzati Hivatalt, hogy a községben van két regisztrált koronavírus-fertőzött lakos.

A lakosok otthoni hatósági karanténban vannak, tüneteik enyhék.

A két betegen kívül további kilenc fő, azaz összesen tizenegy személy van községünkbenn hatósági házi karantén alatt három ingatlanban.

A járványügyi megfigyelés alá helyezett személyek a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakásukat) nem hagyhatják el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhetnek.

Kötelesek betartani mindazokat az előírásokat és együttműködni azoknak az intézkedéseknek a végrehajtásában, amelyeket az egészségügyi hatóság a járvány megakadályozása érdekében ír elő és tesz meg.

Kérem Önöket, hogy továbbra is ugyanolyan nyugodtan, fegyelmezetten, összefogva éljünk, segítsünk egymásnak, mint eddig!

Nyomatékosan kérem továbbá azt is, hogy mindenki, aki csak teheti, maradjon otthon! Mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Fokozottan kérem erre az idősebb korosztály tagjait, akiket kiemelten veszélyeztet a járvány!

Mátraszőlős Község Önkormányzata mindent megtesz a járvány lassítása érdekében.

Információért, segítségért hívja munkaidőben a +36/32/468-485-ös telefonszámot!

A betegeknek jobbulást, a karanténra kötelezetteknek kitartást és mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Mátraszőlős, 2020. szeptember 22.

Nagy Ádám

polgármester

s. k.