+36/32-468-485 titkarsag@matraszolos.hu
Oldal kiválasztása

MEGHÍVÓ!

 

2021. február 16. (kedd) 17:00 óra. Művelődési ház
Kedves Mátraszőlősi Fiatalok!
Tar mindig is a labdarúgást kedvelő települések közé tartozott és így van ez napjainkban is. Ha visszanézünk a múltba látjuk, hogy a bajnokságok állásában csapatunk mindig meghatározó szerepet töltött be. Többször is sikerült bajnokságot nyernünk a különböző osztályokban. A faluban élő emberek közül szinte mindenkinek van egy-egy jó sztorija, valamely jól sikerült meccsről. Emlékszünk sikeres játékosokra és olyanokra is, akiket magasabb osztályba hívtak el tőlünk.
A 2010-es év fekete foltnak számít a tari labdarúgás életében. Az említett esztendő végén az akkor még a megyei I. osztályban vitézkedő gárda a 2010/2011-es szezon őszi fele után visszalépett a bajnokságtól (anyagi gondok miatt), majd ezt követően jó időre el is tűnt a futball a településről.
2015 júliusában megalakult a Tari Szabadidős Egyesület (TSZE), amelynek elsődleges célja az volt, hogy a települést ismét bekapcsolja a megyei labdarúgás vérkeringésébe. Az elmúlt 5 évben az egyesület vezetősége a játékosokkal együttműködve azon munkálkodott, hogy megszilárdítsuk helyünket az aktuális bajnokságokban. Felnőtt csapatunk a 2015-ös és a 2016-os években a megyei III. osztályban, majd az elmúlt 3 évben a megyei II. osztályban szerepelt. Ifjúsági csapatunk az elmúlt 3 évben rendszeres résztvevője a számára kiírt U19-es bajnokságnak. A 2019/2020-as szezont a felnőtt csapat a 11. helyen, az ifjúsági csapat pedig a 6. helyen zárta. Mind a felnőtt, mind az ifjúsági csapat esetében kijelenthető, hogy a tari játékosok mellett több környékbeli település (Mátrakeresztes, Mátraszőlős, Pásztó, Szurdokpüspöki) szülöttei is képviseltetik magukat a játékoskeretben, ezt a lehetőséget a jövőben is szeretnénk biztosítani számukra.
Az egyesület jövőbeni célja, hogy a felnőtt és ifjúsági csapatai mellett egy serdülő csapattal is rendelkezzen, ezáltal biztosítva legyen a folyamatos rotáció a korosztályok között. Elsődleges cél tehát, hogy a falubeli illetve környékbeli tehetséges labdarúgóknak folyamatos lehetőséget biztosítsunk a versenyrendszerű sportolási tevékenységre. Másodlagos célunk, hogy ez által egy kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk azok számára, akik érdeklődnek a labdarúgás iránt.
A Tari Szabadidős Egyesület labdarúgást szerető fiatalokat keres az ifjúsági (U19-es) csapatába, az álabbi korosztályból: 2000. január 01. – 2005. december 31. között születettek.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Művelődési ház épületében:
 helyszín: 3068 Mátraszőlős, Tűzoltó utca 3.
 időpont: 2021. február 16. (kedd) 17:00 óra.
Amennyiben nem tudsz részt venni a toborzón, kérlek, hogy az alábbi elérhetőségeken jelentkezz:
 Bognár Balázs
 telefonszám: 06-30/849-8548
 e-mail: bognar881208@gmail.com
 Lőrincz Gábor
 telefonszám: 06-70/381-1876
 e-mail: tsze.elnokseg@gmail.com
A rendezvényen ismertetjük a jelenlegi helyzetet és a jövőbe mutató terveinket!
Tar, 2021. február 08.
Sporttársi üdvözlettel:
Tari Szabadidős Egyesület vezetősége
Törekvéseinket támogatja
Mátraszőlős Község Önkormányzata részéről:
Nagy Ádám polgármester