+36/32-468-485 titkarsag@matraszolos.hu
Oldal kiválasztása
Dr. Boros Imre állatorvosi rendelő tájékoztatója
TÁJÉKOZTATÓ ÉV VÉGI NYITVATARTÁSRÓL, SZABADSÁGRÓL, KÖRNAPOKRÓL, EGYEBEKRŐL
Tisztelt Állattartók, kedves Gazdik!
Az ünnepek közeledtével szükségesnek tartom, hogy jó előre tájékoztassak mindenkit az alábbiakról.
1.) RENDELŐI NYITVA TARTÁS: Rendelőm december 18-ig nyitva tart, terveim szerint minden rendelést és előjegyzett műtétet megtartunk. Utána januárig zárva lesz. Nagyon kérek mindenkit, akinek krónikus betegségben szenvedő, folyamatos gyógyszerezést igénylő kedvence van, a szükséges gyógyszereit ennek figyelembe vételével szerezze be. Különösen gondolok itt a humán gyógyszertárakban nem beszerezhető és/vagy vényköteles állatgyógyászati specialitásokra.
2.) JOBBÁGYI, MÁTRASZŐLŐSI, SZURDOKPÜSPÖKI ÁLLATTARTÓK FIGYELMÉBE: Az érintett községek polgármesteri hivatalaiban már jeleztem, hogy ebben az évben heti keddenkénti körnap már nem lesz. Ehelyütt és egyéb módon időben tájékoztatást adok a folytatásról. Védőoltások beadatására, gyógykezelésre a rendelőmben továbbra is adva van a lehetőség. Azt azonban – főleg az adott járványhelyzetben – nem tudom felvállalni, hogy reggeli mínuszokban autózom 30-40 kilométert és a tisztelt állattulajdonos nincs otthon, még javában alszik, vagy éppen a helyszínen derül ki, hogy a beteg a tartási helyén nem ellátható. Ez ugyanis rendszeresen előfordul. A maszkviselésről nem is beszélek.
3.) JANUÁRTÓL VÁRHATÓ VÁLTOZÁSOK: Szabadságom után, JANUÁR 4-én a szokásos módon kezdünk. A pásztói folklórban terjedő hírekkel ellentétben a szokásos helyen. A „hír” amúgy igaz, csak másképp. Rendelőm forgalma kinőtte a jelenlegi kereteket, szeretnék kulturáltabb környezetet és színvonalasabb ellátást biztosítani betegeimnek, továbbá elegem van a parkolási káoszból, ezért az már biztos, hogy elköltözünk. Ha rajtam múlik, minél előbb, de egyáltalán nem biztos, hogy január elejétől.
Másik fontos változás, hogy a műtéti előjegyzéseknél nevet, telefonszámot fogunk kérni és asszisztensem fel fogja hívni Önöket 1-2 nappal a megbeszélt időpont előtt, mintegy emlékeztetőül. Kérem, mindezt ne vegyék zaklatásnak, de az, hogy megbeszélt időpontra nem jönnek el egyesek, a továbbiakban nem tartható. Mint már sokszor leírtam, nem miattam, mások miatt. (A módszer amúgy nem az én ötletem, fogorvosomtól lestem el.)
4.) A MŰTÉTEKRŐL: Sajnálattal tájékoztatok mindenkit, hogy az előre tervezhető műtétek időpontjai (ivartalanítás, korrekciós műtétek, fogászati beavatkozások sat.) erre az évre beteltek. Nem sürgősségi, életmentő ellátást igénylő műtéteket már csak január hónapra tudok vállalni. A baleseti ellátást, császármetszést, egyéb sürgősségi műtéteket (a jelzett dec.18-i időpontig) megoldjuk.